prihlaska do guildy
Strana 1 z 1
prihlaska do guildy
1. Nick: Curta
2. Class: Feral tank (případně dps)
3. Talenty: 0/44/17
4. Profese(skill): skin/LW (momentálně skill 335)
5. Zkušenosti: WoW hraji už opravdu dlouho, hrával jsem i na Narniasu. Kromě priesta jsem si vyexpil všechny clasy (něco na TBC, něco na WOTKU).
6. Předchozí guildy a důvod odchodu: Murlocs go RAWLRLARGU. Je to začínající gilda, která chodí maximálně Kara a to v sobotu,kdy nemám čas. Ani HC se tam skoro nechodí. Byl jsem tam jen krátce.
7 Věk: 29
8. Kolik hodin denně hraješ průměrně wow? 1 hod (někdy nic, někdy dost )
9. Koho v ToI znáš a kdo tě může doporučit? nikoho...
10. Proč chceš vstoupit právě do ToI? Hledám pohodovou guildu, kde si lidi pomáhají a nenadávají, která má svůj řád a schopné vedení, zajímající se o dění v gildě a její plynulý chod. Dle vašich stránek jste to co hledám .
11. Máš Team Speak 3 ? Jop.
12. Co můžeš udělat pro guildu ty? Rozhodně neočekávám, že bych byl tahounem na raidech! Pokud bude místo, půjdu, když ne, nebudu se zlobit. WoW beru pouze jako zábavu a ne jako životní cíl. Svoje působení vidím jako tank/dmg do HC a případně doplnění počtu do raidu…
13. Hraješ jen za tuto postavu a budeš hrát jen v této guildě? Ano a ano...
14. Vyexpená/koupená/darovaná postava? Acc je můj, nikdy jsem žádný nekupoval ani neprodával. Expení postavy mě baví…
15. Jsi schopný pravidelně navstěvovat forum? Jop.
16. zkušenosti s WoW (hlavně s raidy): Dlouholetá zkušenost s TBC. V posledních letech jsem hrál na WOTLKU, čili jsem určitě hodně zapomněl, ale taktiky se dají oživit na internetu. Na TBC jsem hrál hlavně s druidem, ale zkoušel jsem i wara a palacha.
17. Def: 391, Dodge: 25%...zatím slabota, ale jsem čerstvá 70.
18. Něco o sobě: Bezkonfliktní a rozumnej člověk...ale to tu může napsat každej
19. Do kolika můžete raidovat ve všední dny a o víkendu: Raidování spíše v týdnu, standartně do 23:00 (neznamená že uteču před posledním bosem ). Víkendy spíš jen neděle večer.
20. Máš hotový preQ na KZ? Nemám, ale už na tom pracuji.
2. Class: Feral tank (případně dps)
3. Talenty: 0/44/17
4. Profese(skill): skin/LW (momentálně skill 335)
5. Zkušenosti: WoW hraji už opravdu dlouho, hrával jsem i na Narniasu. Kromě priesta jsem si vyexpil všechny clasy (něco na TBC, něco na WOTKU).
6. Předchozí guildy a důvod odchodu: Murlocs go RAWLRLARGU. Je to začínající gilda, která chodí maximálně Kara a to v sobotu,kdy nemám čas. Ani HC se tam skoro nechodí. Byl jsem tam jen krátce.
7 Věk: 29
8. Kolik hodin denně hraješ průměrně wow? 1 hod (někdy nic, někdy dost )
9. Koho v ToI znáš a kdo tě může doporučit? nikoho...
10. Proč chceš vstoupit právě do ToI? Hledám pohodovou guildu, kde si lidi pomáhají a nenadávají, která má svůj řád a schopné vedení, zajímající se o dění v gildě a její plynulý chod. Dle vašich stránek jste to co hledám .
11. Máš Team Speak 3 ? Jop.
12. Co můžeš udělat pro guildu ty? Rozhodně neočekávám, že bych byl tahounem na raidech! Pokud bude místo, půjdu, když ne, nebudu se zlobit. WoW beru pouze jako zábavu a ne jako životní cíl. Svoje působení vidím jako tank/dmg do HC a případně doplnění počtu do raidu…
13. Hraješ jen za tuto postavu a budeš hrát jen v této guildě? Ano a ano...
14. Vyexpená/koupená/darovaná postava? Acc je můj, nikdy jsem žádný nekupoval ani neprodával. Expení postavy mě baví…
15. Jsi schopný pravidelně navstěvovat forum? Jop.
16. zkušenosti s WoW (hlavně s raidy): Dlouholetá zkušenost s TBC. V posledních letech jsem hrál na WOTLKU, čili jsem určitě hodně zapomněl, ale taktiky se dají oživit na internetu. Na TBC jsem hrál hlavně s druidem, ale zkoušel jsem i wara a palacha.
17. Def: 391, Dodge: 25%...zatím slabota, ale jsem čerstvá 70.
18. Něco o sobě: Bezkonfliktní a rozumnej člověk...ale to tu může napsat každej
19. Do kolika můžete raidovat ve všední dny a o víkendu: Raidování spíše v týdnu, standartně do 23:00 (neznamená že uteču před posledním bosem ). Víkendy spíš jen neděle večer.
20. Máš hotový preQ na KZ? Nemám, ale už na tom pracuji.
Curta- Anonymní
Similar topics
» Prihlaska do guildy
» Přihláška do guildy
» Prihláška do guildy
» Přihláška-Septheus
» Přihláška - Nuwa
» Přihláška do guildy
» Prihláška do guildy
» Přihláška-Septheus
» Přihláška - Nuwa
Strana 1 z 1