Tempters of Immortality
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Vzorová přihláška

Goto down

Vzorová přihláška Empty Vzorová přihláška

Příspěvek pro Jajin Fri Dec 07, 2012 4:33 pm

Na foru si registrujte nick, který používáte ve hře!
Uvědomte si, že z přihlášky posuzujeme i charakter člověka, takže se snažte co nejlépe popsat svůj charakter. Top dmg/heal nestačí.

Do názvu nového tématu vložte: jméno postavy, class. dále do přihlášky zkopírujte a odpovězte na tyto dotazy.

1. Nick:

2. Class:

3. Talenty:

4. Profese(skill):

5. Zkušenosti:

6. Předchozí guildy a důvod odchodu:

7 Věk:

8. Kolik hodin denně hraješ průměrně wow?

9. Koho v ToI znáš a kdo tě může doporučit?

10. Proč chceš vstoupit právě do ToI?

11. Máš Team Speak 3 ?

12. Co můžeš udělat pro guildu ty?- pokuď k nám přecházíte z jiné guildy, tak napsat z jaké a proč: Přecházím k vám z guildy XXX, která postrádá organizaci a její budoucnost a vývoj v PVE je mizivá. Jelikož jsem velmi aktivní a ctižádostivý člověk, tak chci guildu, která uspokojí moje virtuální touhy.Rád bych posílil vaše DPS řady a později vás poznal i osobně.

13. Hraješ jen za tuto postavu a budeš hrát jen v této guildě?

14. Vyexpená/koupená/darovaná postava?

15. Jsi schopný pravidelně navstěvovat forum?

16. zkušenosti s WoW (hlavně s raidy): S wow jsem začal před 7 lety na free serveru s patchem 1.7.0. Za tuto dobu jsem vyzkoušel většinu class a prošel jsem většinu dungeonů a raidů. Na TBC hraji za feral druida se kterými jsem si prošel všechny doposud otevřené instance. Jelikož působím ve velmi kvalitní PVE guilde, byl jsem u řady first killů (Illidan, Kil’Jaeden,apod.) Taktiky znám všechny, takže se můžu aktivně zapojit ihned do raidování.kdyz neznáte napsat neznám tu a tu případne jen něco..

17. u healu BH... u dmg DPS.. Tanci deff,dodge atd...

18. Něco o sobě: Zde popište svůj charakter.

19. Do kolika můžete raidovat ve všední dny a o víkendu:

20. Máš hotový preQ na KZ?

S pozdravem,
Jajin

Jedná se o nutné MINIMUM a návrh pro ty z Vás, kteří si nevědí rady, rozhodně nechceme aby jste tuto přihlášku doslovně kopírovali. Pokuste se svou přihlášku rozvést dle svých schopností, přihláška je vaše vizitka
Smile

Jajin
Admin

Poèet pøíspìvkù : 17

https://ares.forumczech.com

Návrat nahoru Goto down

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: