Přihláška do guildy
+3
exerco
Arthelis
Naraxis
7 posters
Strana 1 z 1
Přihláška do guildy
1. Nick: Apol
2. Class: Shaman
3. Talenty: Resto, ele
4. Profese(skill): LW (200-dodelavam), Skinnig full
5. Zkušenosti: Hrával jsem na starém dobrem TBC na narniasu. Pak jsem přestal a ted jsem začal.
6. Předchozí guildy a důvod odchodu: Předochí guildy Erebos. Přišili tam nový hrači a začli si tam rozkazovat a Guild Masterka se tomu moc nevěnovala. A také nový hráči byli bezmozkové.
7 Věk:18,5
8. Kolik hodin denně hraješ průměrně wow? 4 hodiny
9. Koho v ToI znáš a kdo tě může doporučit? Znám Naraxise.
10. Proč chceš vstoupit právě do ToI? Tak hlavně, protože se chci podílet na progressování dungů, raidů. Protože preferuji spíše pve. Hlavně Narax mi říkal, že zde jsou v pohodě lidi, který mají mozek.
11. Máš Mumble? Mumble nemám, mám TS, ale tohle by nebyl problém si stáhnout.
12. Co můžeš udělat pro guildu ty?- pokuď k nám přecházíte z jiné guildy, tak napsat z jaké a proč: Přecházím k vám z guildy XXX, která postrádá organizaci a její budoucnost a vývoj v PVE je mizivá. Jelikož jsem velmi aktivní a ctižádostivý člověk, tak chci guildu, která uspokojí moje virtuální touhy.Rád bych posílil vaše DPS řady a později vás poznal i osobně.
Tak můžu se podílet na mnoha a mnoha progressů. Jsem velice aktivní a raidy, dungy mě baví. Z předchozí guildy, proč jsem odešel jsem uvedl v bodě 6.
13. Hraješ jen za tuto postavu a budeš hrát jen v této guildě?
Tak hlavně hraju s touto postavou, ale mám ještě alta shadow priesta. Kdyby jste měl vzali s mainem, tak bych chtěl mít i tu možnost dát si sem alta.
14. Vyexpená/koupená/darovaná postava?
Vyexpená.
15. Jsi schopný pravidelně navstěvovat forum?
Jsem.
16. zkušenosti s WoW (hlavně s raidy): S wow jsem začal před 7 lety na free serveru s patchem 1.7.0. Za tuto dobu jsem vyzkoušel většinu class a prošel jsem většinu dungeonů a raidů. Na TBC hraji za feral druida se kterými jsem si prošel všechny doposud otevřené instance. Jelikož působím ve velmi kvalitní PVE guilde, byl jsem u řady first killů (Illidan, Kil’Jaeden,apod.) Taktiky znám všechny, takže se můžu aktivně zapojit ihned do raidování.kdyz neznáte napsat neznám tu a tu případne jen něco..
Jak jsem už psal v bodě 5, tak jsem hrál na Narniasu. V této době jsme se dostali k Illidanovi, ale toho jsme nezabili, protože týden na to tam přišel wotlok. Hyajl- FC, BT- Fc až na ilidana. Oko fc- až na Karla. Jinak T5 jsme T6 (hyal) Jsme dávali na pohodu.
17. u healu BH... u dmg DPS.. Tanci deff,dodge atd...
Já hlavně ted jedu na mana regent a snažím se, aby mi co nejméně dochazela mana.
18. Něco o sobě: Zde popište svůj charakter.
850 Bh 300 Mana regent. 4x zelí, 1x epicky, zbytek rare.
19. Do kolika můžete raidovat ve všední dny a o víkendu: Tak o víkendu, když jsem doma je to jedno. Jinak ve všední dny do 22.oo-22.3o.
20. Máš hotový preQ na KZ?
Ještě zajdu BM a je to doma.
2. Class: Shaman
3. Talenty: Resto, ele
4. Profese(skill): LW (200-dodelavam), Skinnig full
5. Zkušenosti: Hrával jsem na starém dobrem TBC na narniasu. Pak jsem přestal a ted jsem začal.
6. Předchozí guildy a důvod odchodu: Předochí guildy Erebos. Přišili tam nový hrači a začli si tam rozkazovat a Guild Masterka se tomu moc nevěnovala. A také nový hráči byli bezmozkové.
7 Věk:18,5
8. Kolik hodin denně hraješ průměrně wow? 4 hodiny
9. Koho v ToI znáš a kdo tě může doporučit? Znám Naraxise.
10. Proč chceš vstoupit právě do ToI? Tak hlavně, protože se chci podílet na progressování dungů, raidů. Protože preferuji spíše pve. Hlavně Narax mi říkal, že zde jsou v pohodě lidi, který mají mozek.
11. Máš Mumble? Mumble nemám, mám TS, ale tohle by nebyl problém si stáhnout.
12. Co můžeš udělat pro guildu ty?- pokuď k nám přecházíte z jiné guildy, tak napsat z jaké a proč: Přecházím k vám z guildy XXX, která postrádá organizaci a její budoucnost a vývoj v PVE je mizivá. Jelikož jsem velmi aktivní a ctižádostivý člověk, tak chci guildu, která uspokojí moje virtuální touhy.Rád bych posílil vaše DPS řady a později vás poznal i osobně.
Tak můžu se podílet na mnoha a mnoha progressů. Jsem velice aktivní a raidy, dungy mě baví. Z předchozí guildy, proč jsem odešel jsem uvedl v bodě 6.
13. Hraješ jen za tuto postavu a budeš hrát jen v této guildě?
Tak hlavně hraju s touto postavou, ale mám ještě alta shadow priesta. Kdyby jste měl vzali s mainem, tak bych chtěl mít i tu možnost dát si sem alta.
14. Vyexpená/koupená/darovaná postava?
Vyexpená.
15. Jsi schopný pravidelně navstěvovat forum?
Jsem.
16. zkušenosti s WoW (hlavně s raidy): S wow jsem začal před 7 lety na free serveru s patchem 1.7.0. Za tuto dobu jsem vyzkoušel většinu class a prošel jsem většinu dungeonů a raidů. Na TBC hraji za feral druida se kterými jsem si prošel všechny doposud otevřené instance. Jelikož působím ve velmi kvalitní PVE guilde, byl jsem u řady first killů (Illidan, Kil’Jaeden,apod.) Taktiky znám všechny, takže se můžu aktivně zapojit ihned do raidování.kdyz neznáte napsat neznám tu a tu případne jen něco..
Jak jsem už psal v bodě 5, tak jsem hrál na Narniasu. V této době jsme se dostali k Illidanovi, ale toho jsme nezabili, protože týden na to tam přišel wotlok. Hyajl- FC, BT- Fc až na ilidana. Oko fc- až na Karla. Jinak T5 jsme T6 (hyal) Jsme dávali na pohodu.
17. u healu BH... u dmg DPS.. Tanci deff,dodge atd...
Já hlavně ted jedu na mana regent a snažím se, aby mi co nejméně dochazela mana.
18. Něco o sobě: Zde popište svůj charakter.
850 Bh 300 Mana regent. 4x zelí, 1x epicky, zbytek rare.
19. Do kolika můžete raidovat ve všední dny a o víkendu: Tak o víkendu, když jsem doma je to jedno. Jinak ve všední dny do 22.oo-22.3o.
20. Máš hotový preQ na KZ?
Ještě zajdu BM a je to doma.
Apol- Anonymní
Re: Přihláška do guildy
Rshamu je az moc ale ked pojedes ele tak bych souhlasil s prijetim, slusna prihlaska ale pockej na vijadreni nekoho dalsiho protoze se zname at je to nestrany ja sem PRO
Naraxis- Poèet pøíspìvkù : 4
Pokiaľ pôjdeš na ele tak ja som PRO
Arthelis- Poèet pøíspìvkù : 2
resto shamu je moc leda respek ELE..ale hral jsi na narniasu to mas u me + a jinak prihlaska pekna zkusenosti mas..libi se mi tvuj zápal do hry aspon jak tu pises to vypada nemam co vytknout jsem PRO
Ono by som radšej privítal enha shamana..ten nieje ani 1 Ale pekný progres no ..PRE
Fallea- Poèet pøíspìvkù : 9
Similar topics
» Prihláška do guildy
» prihlaska do guildy
» Prihlaska do guildy
» Vzorová přihláška
» Přihláška-Septheus
» prihlaska do guildy
» Prihlaska do guildy
» Vzorová přihláška
» Přihláška-Septheus
Strana 1 z 1