Prihláška do guildy
5 posters
Strana 1 z 1
Prihláška do guildy
1. Nick: Moonman
2. Class: Druid
3. Talenty: Feral tank
4. Profese(skill): lw / skin
5. Zkušenosti: wow hrám cca druhý rok
6. Předchozí guildy a důvod odchodu: názov si ani nepamatám a nemalo to tam perspektívu...
7 Věk: 20
8. Kolik hodin denně hraješ průměrně wow? cez týždeň moc nie, hodku, max. 4 ale nie každý deň (maturita)
9. Koho v ToI znáš a kdo tě může doporučit? nikoho
10. Proč chceš vstoupit právě do ToI? oslovil som Jajina či mi vie dať pár rád (dal mi ich) mate malo feral tanku sem se dozvedel a chci pomoct v progressu
11. Máš Team Speak 3 ? áno
12. Co můžeš udělat pro guildu ty? Pomoc vo všetkom v čom pomôcť budem vedieť
13. Hraješ jen za tuto postavu a budeš hrát jen v této guildě? zatial áno a áno
14. Vyexpená/koupená/darovaná postava? Kúpená
15. Jsi schopný pravidelně navstěvovat forum? myslím že toto by som zvládnuť mohol
16. zkušenosti s WoW (hlavně s raidy): Vyskúšal som vela class, skôr povrchne...taktiky zrovna neovládam, ale neni problém doštudovať
17. u healu BH... u dmg DPS.. Tanci deff,dodge atd... Deffcap mam, dodge 20.33%, armor 65% redukcia --> viem že je to ešte málo...
18. Něco o sobě: Pohodový a flegmatik
19. Do kolika můžete raidovat ve všední dny a o víkendu: cez víkend asi neobmedzene
20. Máš hotový preQ na KZ? áno
S pozdravom
Moonman
2. Class: Druid
3. Talenty: Feral tank
4. Profese(skill): lw / skin
5. Zkušenosti: wow hrám cca druhý rok
6. Předchozí guildy a důvod odchodu: názov si ani nepamatám a nemalo to tam perspektívu...
7 Věk: 20
8. Kolik hodin denně hraješ průměrně wow? cez týždeň moc nie, hodku, max. 4 ale nie každý deň (maturita)
9. Koho v ToI znáš a kdo tě může doporučit? nikoho
10. Proč chceš vstoupit právě do ToI? oslovil som Jajina či mi vie dať pár rád (dal mi ich) mate malo feral tanku sem se dozvedel a chci pomoct v progressu
11. Máš Team Speak 3 ? áno
12. Co můžeš udělat pro guildu ty? Pomoc vo všetkom v čom pomôcť budem vedieť
13. Hraješ jen za tuto postavu a budeš hrát jen v této guildě? zatial áno a áno
14. Vyexpená/koupená/darovaná postava? Kúpená
15. Jsi schopný pravidelně navstěvovat forum? myslím že toto by som zvládnuť mohol
16. zkušenosti s WoW (hlavně s raidy): Vyskúšal som vela class, skôr povrchne...taktiky zrovna neovládam, ale neni problém doštudovať
17. u healu BH... u dmg DPS.. Tanci deff,dodge atd... Deffcap mam, dodge 20.33%, armor 65% redukcia --> viem že je to ešte málo...
18. Něco o sobě: Pohodový a flegmatik
19. Do kolika můžete raidovat ve všední dny a o víkendu: cez víkend asi neobmedzene
20. Máš hotový preQ na KZ? áno
S pozdravom
Moonman
Moonman- Poèet pøíspìvkù : 1
Re: Prihláška do guildy
Tak tankov si myslím máme dosť avšak nechám to na CLka..ja osobne nemám prečo byť proti pokiaľ budeš aktívne hrať tak PRE
Fallea- Poèet pøíspìvkù : 9
Re: Prihláška do guildy
Tak Druid tank by byl určitě ještě nějakej potřeba, když mákneš na eq což si myslím, že nebude problém, tak jde určitě pro. Takže mi napiš ve hře o přijetí a nebo něko z CL. PŘIJAT
Fukzgoth- Poèet pøíspìvkù : 11
Similar topics
» Prihlaska do guildy
» Přihláška do guildy
» prihlaska do guildy
» Vzorová přihláška
» Přihláška-Septheus
» Přihláška do guildy
» prihlaska do guildy
» Vzorová přihláška
» Přihláška-Septheus
Strana 1 z 1