Tempters of Immortality
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Jaywee (Hellpoo) Tankadin

4 posters

Goto down

Jaywee (Hellpoo) Tankadin Empty Jaywee (Hellpoo) Tankadin

Příspěvek pro Jaywee Wed Jan 09, 2013 8:42 pm

1. Nick: Jaywee

2. Class: Prot. Pally

3. Talenty: 0 / 49 / 12

4. Profese(skill): JWC / MIN - Zatim vcleku low skill, nicméně to mám hned, jsem feťák...

5. Zkušenosti: Taktiky znám na všechno... ikdyž po Cata nevylučuji možnost, že se může vloudit nějaká chybička. Jsem taky jen člověk :// (PreQ samozřejmě mám)

6. Předchozí guildy a důvod odchodu: One Wish - nikdo nebyl schopný si udělat PreQ a když ano, tak je Kara nebaví, nebo nemaj eq a neznaj taktiky. Dát s nima Trash je jinej HardMod !!

7 Věk: 19

8. Kolik hodin denně hraješ průměrně wow? ...hodně ! 7..8.. ?

9. Koho v ToI znáš a kdo tě může doporučit? Znám hráče Naraxis. Kdyžtak se ho poptejte... jsme RL kámoši Razz

10. Proč chceš vstoupit právě do ToI? Neboť hledám konečně zkušenou guildu, která má chuť raidovat !!! dále bych si přál skvělý kolektiv a jelikož už tam mám známého, tak by bylo raidování o 178% lepší, zábavnější a pro vás i přínosnější Very Happy

11. Máš Mumble? zajisté... Smile

12. Co můžeš udělat pro guildu ty? Jsem obětavý a myslím si že schopný. Takže by moje služby (tankování a pomoc všeho druhu Very Happy) snad nepřišly vniveč.

13. Hraješ jen za tuto postavu a budeš hrát jen v této guildě? Zatím neplánuju jinej char. Hrát chci jen v jedné guildě... !

14. Vyexpená/koupená/darovaná postava? Vyexpená

15. Jsi schopný pravidelně navstěvovat forum? ANO

16. zkušenosti s WoW : Co se týče raidů na TBC, prošel sem si všechny instance nesčetněkrát. Hrál jsem za všechny dostupné classy a buildy, takže rozsah vědomostí mám uspokojivý Razz Taktiky si snad ještě pamatuju až po SWP... Co se týče serveru na kterých jsem hrál - Hrál jsem na offi od tbc až do konce Cata. Před půl rokem jsem skončil, ale rozhodli jsme se s partou lidí, že půjdem "Chill" na Ares. Lákalo nás TBC, protože je to strašná Nostalgie Very Happy !! Nicméně to beru vážně a chci se podílet v budoucnu na nějakých first killech a taktéž bych chtěl být součástí kvalitní PVE guildy. Dále jsem hrál asi rok na TBC Narniasu (nick Hellpoo - dDrood). Do mých zkušeností s WoW bych chtěl taktéž zahrnout i něco málo z PVP. Na Narniasu jsem získal Titul Brutal Gladiator - s4 Rank 1 2v2 + 3v3, na offi (Stormscale EU) r1 2v2 , r3 - 3v3 (s3 sezóna) a pak nějaký rank 1,2,3,4,5 - 15 v jednotlivých sezónách na Arena-Tournament Realmech v Kvalifikaci. Nechci aby to vypadalo, že sem namachrovanej... ale chtěl sem jen naznačit, že o téhle hře něco málo tuším.
Dále však nehodlám PVP hrát ...

17. Staty : 498 def - Dodge - 12 %, Parry - 19,6% - Block - 16 % - s Holy shieldem je Avoidance někde u 87%.

18. Něco o sobě: Nezadaný wowker (nečekaně..), který má rád skvělý kolektiv se smyslem pro humor. Jsem hodný a slušný ! :DD Co se týče zájmů... dělám do muziky...

19. Do kolika můžete raidovat ve všední dny a o víkendu: Co se týče víkendů ... fetuju to perma.. Very Happy a totéž se dá vlastně říct i o všedním dnu. Neříkám, že něžiju RL.. samozřejmě se může stát, že budu mít nějaké povinnosti a nebudu přítomen. Vše bych ale dal předem vědět !

Doufám, že jsem na nic nezapoměl... za překlepy nebo chyby se moc omlouvám flower rabbit

Jaywee
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Jaywee (Hellpoo) Tankadin Empty Re: Jaywee (Hellpoo) Tankadin

Příspěvek pro exerco Wed Jan 09, 2013 9:07 pm

PRO mam jich moc tak proč ne eště víc Very Happy ( nevim kolik jich kicknem co nema preq a nejsou na forku)

exerco

Poèet pøíspìvkù : 25

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Willdeborg Thu Jan 10, 2013 3:12 pm

Soudě podle přihlášky by si mohl být pro ToI přínosem. Za mě PRO
Willdeborg
Willdeborg
Admin

Poèet pøíspìvkù : 21

Návrat nahoru Goto down