Tempters of Immortality
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Badidi - prot warrior

+3
chaozu
Fallea
Jajin
7 posters

Goto down

Badidi - prot warrior Empty Badidi - prot warrior

Příspěvek pro badidi Sun Jan 06, 2013 10:25 pm

1. Nick: Badidi

2. Class: Warior

3. Talenty: Protection

4. Profese(skill): BS (352) , mining 375

5. Zkušenosti: průmerné Smile

6. Předchozí guildy a důvod odchodu: Eternity a důvod je prostý utvořili se tam během svátků asi 3-4 skupinky lidí co chodili dungy a podobně (mě tím pádem utekli s eq) a ted když jsem po novým roce začal více hrát už nechtěli chodit normály a jen farměj HC HC HC, prostě žádná ochota z jejich strany.

7 Věk: 24

8. Kolik hodin denně hraješ průměrně wow? : denně hraju třeba 1h ale klidně i 5h Smile záleží na náladě (většinou to je dungama Very Happy ) a kolik mám času v osobním životě

9. Koho v ToI znáš a kdo tě může doporučit? Bohužel nikoho u vás neznám

10. Proč chceš vstoupit právě do ToI? - Očekávám že bych mohl zapadnout mezi skupinu lepších lidí a tím pádem dělat progress a být jedna nej guilda na serveru Razz

11. Máš Mumble? ano mám, i když s mluvením je to horší, s přítelkyní máme malej byt takže jsme oba v jedné místnosti a učí se na zkoušky

12. Co můžeš udělat pro guildu ty? - To ještě sám pořádně nevím, záleží i na přístupu ostatních ke mně, zatím mohu nabádnout pouze normal dungy + crafty zdarma občas i za vlastní surky

16. Hraješ jen za tuto postavu a budeš hrát jen v této guildě? - mám ještě alta huntera (zatím 63) a je v guildě eternity (jen do počtu) ale stejnak na něj ted nechodím a věnuji se víc tankovi

17. Vyexpená/koupená/darovaná postava? vyexpená

18. Jsi schopný pravidelně navstěvovat forum? doufám že ano Smile

19. zkušenosti s WoW (hlavně s raidy): Wowko hraju již asi 9let (samozřejmně s pauzama) začínal jsem na classicu 1.4 kde nic nefachalo Smile, prošel jsem si i TBC jedno z prvních CZ taky ale moc bugerský Smile později jsem přesel na Anthorii kde jsem už hrál za wara tanka (patch 3.3.5) 80lvl, po anthorii jsem šel na twinstar kde mám i dodnes postavu 90war tank za kterou sem tam hraje kámoš a dodělal na něm full ToC eq, mezi tím jsem šel na offik (kde mam dps wara 90 a do listopadu jsem chodil raidy), na free moc nehraju až teď kdy jsem si chtěl zavzpomínat, ačkoli jsem chodil jn KZ a parkrat grulla. to je asi vše zkušenosti bych řekl že jsou průměrné

20. staty charu : def 435 , dodge 10,33% , parry 14,29% , 15,68% (nejsou goldy takže nejsou enchanty)

21. Něco o sobě: Charakter bych moc nepitval, ale jsem ukecanej (spíš psaním) a rád si z někoho dělám srandu, jinak jsem pohodovej a spolehlivej, když jsou komplikace ohledne raidu atd snažím se dát alespon 24h dopředu vědět o nepřítomnosti Smile

22. Do kolika můžete raidovat ve všední dny a o víkendu: Pracuji na směny takže je to težký ale většinou když mám raní tak klidne od 6-7 cca do 22-23...při odpoledních nemám na raidovaní během dne čas

to je asi vše s pozdravem Badidi

badidi
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Badidi - prot warrior Empty Re: Badidi - prot warrior

Příspěvek pro badidi Mon Jan 07, 2013 1:27 pm

jen k těm talentům to mám takový default bych řekl 10/5/46

badidi
Anonymní

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Jajin Mon Jan 07, 2013 2:07 pm

ve hre si vypadal v pohode jeste si te proverim v dungu jinak tank je potreba za me PRO

Jajin
Admin

Poèet pøíspìvkù : 17

https://ares.forumczech.com

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Fallea Mon Jan 07, 2013 2:32 pm

Progres TBC nič moc no (KZ grull) ..Nechám na CLko

Fallea

Poèet pøíspìvkù : 9

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro chaozu Mon Jan 07, 2013 3:39 pm

Fallea napsal:Progres TBC nič moc no (KZ grull) ..Nechám na CLko

ano to máš pravdu bohužel no.... ale jak se říká nesuď knihu podle obalu dokud si jí nečetl Smile, neříkám že jsem skill, ale jsem učenlivej a stačí mi to většinou jen jednou říct a vím co a jak Smile.. jinak tbc progres ono taky když jsem tbc nehral cca 4-5let tak se není čemu divit že to člověk moc neví no Smile

chaozu

Poèet pøíspìvkù : 2

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Jentu Mon Jan 07, 2013 3:42 pm

PRO

Jentu

Poèet pøíspìvkù : 9

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro exerco Mon Jan 07, 2013 4:05 pm

Jak už sem někde psal Tanku je moc PROTI

exerco

Poèet pøíspìvkù : 25

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro chaozu Mon Jan 07, 2013 5:25 pm

exerco napsal:Jak už sem někde psal Tanku je moc PROTI

omlouvám se, ale tak proč tedy je hledáte to za prvé a za druhé, ty chceš mít v G asi jen cca 2-3tank jen na KZ a to je vše co? Very Happy...

chaozu

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro dynobq Mon Jan 07, 2013 6:34 pm

Neviem no pride mi dost schopny ale je to na CL podla mna by zapadol a mal by miesto na raide .

dynobq

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Willdeborg Mon Jan 07, 2013 7:17 pm

Já jsem PRO, sice máme Tanků dost, ale když je někdo v Guildě hledá na nějakě HC nebo normálek, tak jsou buď off a nebo už v nějaké instanci.
Willdeborg
Willdeborg
Admin

Poèet pøíspìvkù : 21

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: