Tempters of Immortality
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Blackrat - hunter

+4
exerco
Jajin
Fallea
Blackrat
8 posters

Goto down

Blackrat - hunter Empty Blackrat - hunter

Příspěvek pro Blackrat Sun Jan 06, 2013 3:46 pm

1. Nick: Blackrat

2. Class: Hunter - beast master

3. Talenty: 41 / 20 / 0

4. Profese(skill): eng 375 / min 375, po koupení epic lítání mám v plánu přehodit min na alchemku

5. Zkušenosti: něco kolem 7 let jsem hrál na ofiku, na freečku hraju cca 3 měsíce, začal jsem na phobosu a pak přešel sem.

6. Předchozí guildy a důvod odchodu: na tomto serveru jsem v žádné guildě nebyl

7 Věk: 30

8. Kolik hodin denně hraješ průměrně wow? během týdne asi 4 hodiny, o víkendu asi tak 8 hodin

9. Koho v ToI znáš a kdo tě může doporučit? nikoho ve v guildě neznám, ale snad poznám :-)

10. Proč chceš vstoupit právě do ToI? Do ToI chci vstoupit hlavně proto, že guilda projevila zájem vzít do svých řad celou naši wowkařskou skupinu, což se mi jeví jako vstřícný krok. Dále mám zájem raidovat a získat nějaké další lidi do friend listu.

11. Máš Mumble? mám mumble, TS a mám i mikrofon a sluchátka :-)

12. Co můžeš udělat pro guildu ty? Já můžu nabídnout sebe, progres od vanilly až po finále Cataclysm, chuť progressovat a hrát PvE, připravenost na raid a pokud je zájem tak i 95% účast na raidech (5% si vyhrazuju na nenadálé osobní záležitosti)

16. Hraješ jen za tuto postavu a budeš hrát jen v této guildě? Na tomto serveru je tato postava můj main char a pokud bych hrál alta, tak neočekávám, že bude v jiné guildě, ale spíš ho budu mít na farmu popřípadě na BG.

17. Vyexpená/koupená/darovaná postava? vyexpená postava (co si neudělám sám tomu nevěřím)

18. Jsi schopný pravidelně navstěvovat forum? záleží co je považováno za pravidelný, pokud stačí 1 za den, což je 7x do týdne, tak nemám problém.

19. zkušenosti s WoW (hlavně s raidy): S wow jsem začal v prvním týdnu po jeho vydání na ofiku s partičkou kámošů. Po několika stěhováních jsme zakotvili na serveru Drak´thul, kde jsem ve vanille progresoval MC, AQ. TBC jsem prožil na serveru Ghostland, kde jsme se řadily mezi top3 guildy na celém serveru - progress KZ, SCC, TK, BT, Hyjal a Sunwell. N Wotlk jsem se vrátil na Drak´thul a zde jsem vyprogresoval vše až po Lich Kinga v guildách Naggaroth a následně ve své "domovské" guildě Cursed Corpses. Cataclysm jsem vyčistil vše až po Deathwinga v rámci desítkového raidu, který jsme měli složený už od Wotlku. Pandy jsem nehrál a hrát asi nikdy nebudu. Na ofiku se mým avatarem stal mág, kterého jsem hrál více jak 6 let, postupně jsem prošel paladina, warriora, šamana, DK a rogunu, s charama jsem dělal dmg, tankoval i healoval jak v raidech tak v dungácch. Co se týče taktik tak si nejsem jistý zda jsou zde stejné ability bossů jako na ofiku, a tím pádem i stejné taktiky pro jejich zdolání, každopádně se nebojím zeptat když nevím.

20. nejsem si jistý co tady má být, ale momentálně jsem full rare hunter.

21. Něco o sobě: Zde popište svůj charakter. Jsem impulzivní, mám svůj věk, ale doby kdy jsem u progresu lámal klávesnice, jsou dávno za mnou. Hrával jsem hodně a dělal jsem i HC raiding typu 6/7. Nyní hraju pro zábavu s kámošema. Nemám rád malé děti co si myslí že sežraly svět a už v tuto chvíli mám averzi na větší část alíků na tomto serveru :-) Tak to je asi v kostce něco o mě.

22. Do kolika můžete raidovat ve všední dny a o víkendu: z práce chodím v 17:00, takže ready jsem tak od 18:00, raidovat jsem schopný tak do té půlnoci, co se víkendů týče, tak mi spíš vyhovuje raidovat v něděli a sobotu mít spíš pro sebe, ale dokážu se podřídit kalendáři a upravit si program.

Have a nice day,

Blackrat

Blackrat

Poèet pøíspìvkù : 1

Návrat nahoru Goto down

Blackrat - hunter Empty Re: Blackrat - hunter

Příspěvek pro Fallea Sun Jan 06, 2013 4:07 pm

určite PRE

Fallea

Poèet pøíspìvkù : 9

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Jajin Sun Jan 06, 2013 5:25 pm

Solidni prihlaska..u 20 bodu sem myslel tvoje DPS v dungu ale v rare neco davat budes tak sem PRO

Jajin
Admin

Poèet pøíspìvkù : 17

https://ares.forumczech.com

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro exerco Sun Jan 06, 2013 5:52 pm

Pro

exerco

Poèet pøíspìvkù : 25

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Willdeborg Sun Jan 06, 2013 5:55 pm

Není co dodat, jsem PRO
Willdeborg
Willdeborg
Admin

Poèet pøíspìvkù : 21

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Fukzgoth Mon Jan 07, 2013 2:13 pm

PRO

Fukzgoth

Poèet pøíspìvkù : 11

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Jentu Mon Jan 07, 2013 3:37 pm

PRO

Jentu

Poèet pøíspìvkù : 9

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Willdeborg Mon Jan 07, 2013 6:30 pm

Přijat
Willdeborg
Willdeborg
Admin

Poèet pøíspìvkù : 21

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro dynobq Mon Jan 07, 2013 6:35 pm

PAradna prihlaska a skusenosti ma ja som za prijatie Razz ked ste ho este neprijali Very Happy

dynobq

Poèet pøíspìvkù : 2

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Povolení tohoto fóra: