Tempters of Immortality
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Multikill enha shaman

+2
exerco
multikill
6 posters

Goto down

Multikill enha shaman Empty Multikill enha shaman

Příspěvek pro multikill Tue Jan 29, 2013 6:45 pm

1. Nick: Multikill

2. Class: shaman enha

3. Talenty: 18/44/0

4. Profese(skill): eng 355 / min 375,

5. Zkušenosti: wow hraju už tak 6let začal jsem na tranzeru pak jsem hrál na mystiqu kde jsem byl v guildě triumvirate znalost dungu mám po swp Smile

6. Předchozí guildy a důvod odchodu: na tomto serveru jsem v žádné guildě nebyl

7 Věk: 21

8. Kolik hodin denně hraješ průměrně wow? na wow jsem podle času takže někdy víc někdy mín Smile
9. Koho v ToI znáš a kdo tě může doporučit? nikoho ve v guildě neznám, ale věřím že se brzy poznáme Smile

10. Proč chceš vstoupit právě do ToI? Rozhodli jsme se s brachou (dorf) že si najdeme nějakou guildu kde budem chodit spolu raidy a shodli jsme se že vaše guilda je pro nás nejatraktivnější Smile
11. Máš Mumble? mumble nemám mám skype ts ventrilo ale mumble neni problem stahnout Smile

12. Co můžeš udělat pro guildu ty? Pro guildu můžu udělat to že s vámi společně budu progresovat a samozdřejmě napomáhat členům jak je to pujde Smile

16. Hraješ jen za tuto postavu a budeš hrát jen v této guildě? Na tomto serveru mám jako maina tohoto shamana ale mám tu i alta rogunu ktera je jen pvp a ještě huntera s kterym bych klidně k vám také šel jako alt Smile

17. Vyexpená/koupená/darovaná postava? Shaman a roguna jsou vyexpené huntera jsem si koupil za *, shaman je muj main se kterym mam na mystiqu full s4 a 5*t6 takže zkušenosti za shamana rozhodně mám Smile

18. Jsi schopný pravidelně navstěvovat forum? Klidně sem tam na forum kouknu ale každý den to asi nebude Sad ale 2 krat do tydne by to šlo Very Happy

19. zkušenosti s WoW (hlavně s raidy):Zkušenosti s wow (raidy) mám si myslím dostačující prošel jsem na mystiqu všechny t4,t5 ,t6 dungy jediné koho jsem nedal byl KJ protože když guilda začala progresovat KJ chtěl jsem skončit s wow nyní jsem zase začal hrát a rád bych se s vámi jednou dostal ke killu KJ Smile

20. EQ mám 12*epic shamana sice pvp eq ale zatim nemam lepší eq do pve tak používám tento jsem názoru že je lepší mít pvp epic eq ktery má lepší staty než nějaky rare pve eq (nemám rád když jsem byl v guildach kde mi nadavali at nosim jen pve eq ale přitom jsem měl vetší dps v pvp dokud nebudu mit lepší pve myslím si že nosit epic pvp eq neni na škodu

21. Něco o sobě: Jmenuji se Michal a je mi 21 let studuji VŠTE mezi moje záliby patří motokros,wow nohejbal a občas zajdu do posilovny Smile Myslím si že se semnou dá v pohodě domluvit.

22. Do kolika můžete raidovat ve všední dny a o víkendu: Je mi to uplně jedno Smile když už s vámi pujdu do raidu nestane se že bych často dochazel dojdu s vámi do konce ovšem nemůžu to vždy zaručit jsou situace kdy se prostě odejit musí Smile

Have a nice day,

Multikill

multikill

Poèet pøíspìvkù : 1

Návrat nahoru Goto down

Multikill enha shaman Empty Re: Multikill enha shaman

Příspěvek pro exerco Wed Jan 30, 2013 9:55 am

multikill z genesis ? Very Happy Rozhodně pro neni se o čem bavit :-)

exerco

Poèet pøíspìvkù : 25

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Jajin Wed Jan 30, 2013 3:00 pm

pekny semjednoznacne Pro snad pomuzes v progresu

Jajin
Admin

Poèet pøíspìvkù : 17

https://ares.forumczech.com

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Naraxis Wed Jan 30, 2013 4:06 pm

Tak urcite ... Encha potrebujem jako sul ,dobrej eq,prihlaska i skusenosti takze jako CL sem PRO

Naraxis

Poèet pøíspìvkù : 4

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Fukzgoth Wed Jan 30, 2013 10:10 pm

PRO

Fukzgoth

Poèet pøíspìvkù : 11

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Willdeborg Sun Feb 03, 2013 12:07 pm

PŘIJAT